.

Cadeaus

De leukste cadeaus om te geven en nog leuker om te krijgen

In onze winkel hebben wij een zeer ruim assortiment cadeau artikelen. Een groot gedeelte daarvan vindt u ook in onze webshop. Wij kunnen u helpen om binnen uw budget een mooi cadeau samen te stellen. Een cadeau met nét dat beetje extra, een cadeau dat met zorg is uitgekozen. Van een cadeautje, van een klein pakket tot een groot (kerst)pakket; alles is mogelijk bij Primera de Damper. Ook kunt u een cadeautje heel leuk combineren met een wenskaart, tijdschrift of een cadeaukaart.
U kunt uw bestelling plaatsen in de webshop, maar uiteraard ook langskomen in onze gezellige winkel. Wilt u het cadeau (pakket) afhalen in de winkel of per post ontvangen, het is allemaal mogelijk.

Bestellingen (mits voorradig) die je op werkdagen voor 15.00 uur 's bestelt, worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 15.00 uur, zaterdag en zondag worden op maandag verstuurd. Voor het verzenden berekenen wij wel verzendkosten. Uiteraard kunt u ook kosteloos afhalen in onze winkel.

Gepersonaliseerde cadeau's
Op www.primera.nl vind je een uiteenlopend assortiment van gepersonaliseerde cadeaus. Doe cadeau inspiratie op en vind leuke gepersonaliseerde cadeau ideeën voor alle leeftijden en gelegenheden. Deze zijn via de website van Primera te bestellen en kunt u af halen bij ons in de winkel.

Neem voor grotere aantallen even contact met ons op. Zo kunnen we samen overleggen op welk termijn wij kunnen leveren.


cadeaus
cadeaus
cadeaus
cadeaus