.

Lekker lezen

Boeken, tijdschriften en dagbladen

Houd je ook zo van tijdschriften en ben je op zoek naar jouw favoriete titel? Bij Primera de Damper ben je aan het juiste adres! Met een ruim assortiment zit er altijd wel een geschikte titel voor je tussen.

Wil je als cadeau of voor jezelf een tijdschrift kopen? Bij Primera slaag je altijd met bladen en tijdschriften in de meest uiteenlopende categorieën, zoals: Vrouw, man, sport, computer & games, muziek, auto & motor, fotografie, wetenschappelijk, opinie & business, erotiek, glossy’s, gossip, reizen & recreatie, lichaam & geest, gezin & opvoeding, wonen & tuin, romans, hobby & vrije tijd, kunst & cultuur, culinair, mode, creatief, puzzels, peuter & kleuter, basisschool, tieners en tv gidsen.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor advies of informatie over tijdschriften. Ook voor boeken ben je aan het juiste adres bij Primera. De top 20 titels zijn altijd op voorraad, net als de actiematige boeken. Overige titels kunnen we altijd voor u bestellen.

Origineel cadeau!
Wil je iemand verrassen? Heb je er dan ook al aan gedacht om een leuk tijdschrift te kopen bij een van onze vele cadeaukaarten? Dit is de perfecte combinatie voor een geslaagd cadeau! En wij pakken het natuurlijk graag voor je in. Dus ook voor de leukste tijdschriften, om cadeau te doen aan jezelf of een ander, ga je even naar Primera de Damper.

De Primera spaarpas
We maken het lezen van tijdschriften nog leuker. Met je Primera spaarpas spaar je nu ook automatisch voor gratis tijdschriften of puzzelboekjes. Bij elke tijdschrift of puzzelboekje die je koopt, ontvang je een “stempel”. Heb je 7 tijdschriften/puzzelboekjes gekocht? Dan ontvang je de 8e gratis t.w.v. € 3.50.


tijdschriften
tijdschriften
tijdschriften
tijdschriften
tijdschriften
tijdschriften