.

Rokersbenodigheden & tabak

Tabak

Primera winkels verkopen sigaretten, shag, pijptabak, sigaren en e-sigaretten. Naast de bekende merken hebben wij ook een kwalitatief hoogwaardig en uiterst voordelig eigen merk sigaretten, shag en sigaren.Voor de verkoop van tabak geldt een minimum leeftijdsgrens. Tabaksartikelen mogen niet verkocht worden aan jongeren onder 18 jaar, dit is een wettelijke verplichting. Bij alle jongeren tot 25 jaar wordt daarom naar een geldig identiteitsbewijs gevraagd.

Rokersbenodigheden
Primera biedt een breed assortiment rokersbenodigdheden aan.Naast het specialisme in tabak, kun je ook bij jouw Primera winkel terecht voor rokersbenodigdheden. De rokersbenodigdheden die wij onder andere aanbieden zijn: Hulzen en vloei, aanstekers, hulzenstoppers, sigarettenfilters, shag etuis, pijpenragers ect.

E-sigaretten
Een elektronische sigaret is een alternatief voor traditioneel roken. Er zijn e-sigaretten met en zonder nicotine. De e-sigaret bevat een vloeibare vulling die wordt verdampt door middel van opwarming. De vloeistof wordt opgewarmd door een verwarmingselement ( de coil ) met behulp van een batterij. Een andere vorm van dampen ( vapen ) is een e-sigaret die een cartridge als vulling heeft. Denk hierbij aan de Vape, logic en blue. Kom gerust naar onze winkel voor meer informatie.Legitimatieplicht
Voor de verkoop van tabak geldt een minimum leeftijdsgrens. Tabaksartikelen mogen niet verkocht worden aan jongeren onder 18 jaar. Laat je identiteitsbewijs zien als je nog geen 25 jaar bent. Dit is een wettelijke verplichting.